Hämtar information

Hva får du med Polestar Start?

Du får vår beste dekning gratis i 30 dager. Denne dekningen inkluderer kaskodekningen vår, samt alle våre tre tilleggsforsikringer:

  • Leiebil ved skade
  • Motor- og driftsbatteriforsikring
  • Total forsikring

Du betaler kun for trafikkforsikringsavfiten til Staten (TFA). Trafikkforsikringsavgift (TFA) til staten ble innført i 2018, og erstattet det som da var den årlige årsavgiften, også kalt veiavgift.

Tilbudet er helt uforpliktende. Dersom du ønsker å velge et annet forsikringsselskap når gratisperioden din er over, trenger du ikke å foreta deg noe annet enn å ta kontakt med eventuelt nytt forsikringsselskap.

Les mer bilforsikringen vår


Hva er TFA?

Myndigehetene bestemte da at forsikringsselskapene skal kreve inn avgiften sammen med betalingen for forsikringen av kjøretøyet. Dette betyr at fakturaer på forsikring av kjøretøy også inneholder denne avgfiten. Avgfiten vil også være spesifisert i prisoversikten i forsikringsavtalen.

Les mer om TFA

Når begynner gratisperioden med Polestar Start?

Forsikringen din trer i kraft i det bilen din registreres. Det vil si at du har en gyldig forsikring når du henter din nye Polestar. Du vil motta en e-post eller sms av oss når bilen din er registrert, slik at du vet at du da har en gyldig bilforsikring.

Hva skjer når gratisperioden din trer i kraft?

Noen dager etter at bilen din er registrert og forsikringen din har tredd i kraft, vil du motta et pristilbud av oss på e-post for videreføring av bilforsikringen din.

Dersom du har spørsmål om pristilbudet, eller ønsker å gjøre endringer i dekningen din, må du gjerne ta kontakt med oss.

Hva skjer når gratisperioden er over?

Vi passer på at du ikke blir stående uten forsikring når gratisperioden er over. Hvis vi ikke hører fra ditt eventuelt nye forsikringsselskap i denne perioden, vil vi sette opp forsikring i henhold til tilbud du har mottatt på e-post eller har avtalt med oss.
Du trenger derfor ikke å kontakte oss hvis du skal bytte forsikringsselskap. Dette gjør ditt nye forsikringsselskap for deg.

Annen nyttig informasjon

Hvem kan få Polestar Start?

Alle som har kjøpt en Polestar Model 2 via Polestar direkte kan benytte seg av tilbudet om 30 dagers gratis bilforsikring fra Polestar Insurance. 

Dersom du har kjøpt en Polestar Model 1, ta gjerne kontakt med oss

Hvor kan jeg bestille Polestar Start?

Du kan bestille 30 dagers gratis forsikring fra Polestar Insurance direkte gjennom bestillingssiden på din Polestar-konto, så snart din ordre har fått et VIN-nummer. 

 

Når vil jeg motta pristilbud for videreføring?

Vi håper selvfølgelig du vil fortsette forsikringen din hos oss etter gratisperioden. Vi vil derfor sende deg et pristilbud om videreføring av bilforsikringen din på e-post noen dager etter at du har hentet bilen din. 

Ønsker du å få pristilbudet tidligere? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med dette. 

Vi hjelper deg

Har du spørsmål om forsikringen din? Ta kontakt på telefon eller send oss en e-post, så hjelper vi deg.